Oppaat

Mikä on: Oma valokuvavirta ja miten se eroaa Camera Roll- ja iCloud-valokuvista?

Koti/Oppia/ Mikä on: Oma valokuvavirta ja miten se eroaa Camera Roll- ja iCloud-valokuvista?

Mikä on: Oma valokuvavirta ja miten se eroaa Camera Roll- ja iCloud-valokuvista?

Kirjoittanut Kevin Arrows 30. syyskuuta 2019, 3 minuuttia luettu

Nykyään pilvivarastosta on tulossa hyödyllisempää jakaa ja varmuuskopioida sisältöä eri laitteiden kanssa. Apple tarjoaa iCloudin pilvitallennustilana käyttäjille. Kun kuitenkin jaat valokuvia ja tiedostoja pilvitallennustilan kautta, käyttäjät löytävät My Photo Stream -vaihtoehdon ja useat käyttäjät eivät tiedä siitä. Useat käyttäjät ovat hämmentyneitä My Photo Streamin, Camera Rollin ja iCloud-valokuvien erosta. Tässä artikkelissa keskustelemme Oma valokuvavirta ja erosta muiden ominaisuuksien kanssa.

Mikä on My Photo Stream?

Tämä Apple-ominaisuus lataa viimeisimmät kuvasi kaikkiin yhdistettyihin laitteisiin. Se voi tallentaa 1000 kuvaa, jotka on tallennettu 30 päiväksi. Voit käyttää My Photo Stream -kuviasi miltä tahansa liitetyltä laitteelta, kunhan iCloud on määritetty kaikille laitteillesi. Oma valokuvavirta ei tarjoa valokuville varmuuskopiointivaihtoehtoa. Kun Oma valokuvavirta on käytössä ja otat uusia valokuvia, se latautuu automaattisesti ja näkyy kaikilla muilla laitteillasi. Sinun ei tarvitse ladata kaikkia uusia ottamiasi valokuvia.

Kuinka minun valokuvavirtaani käytetään?

Oletuksena My Photo Stream on poistettu käytöstä iOS-laitteillasi. Kun se on otettu käyttöön, My Photo Stream aloittaa valokuviesi lataamisen automaattisesti. Valokuvat-sovelluksessasi on erilainen albumi My Photo Streamille. Oma valokuvavirta lataa kaikki kamerarullasi kuvat 1 000 valokuvan rajoituksella. Voit ottaa sen käyttöön laitteen asetuksissa seuraamalla seuraavia vaiheita:

  1. Avaa laite asetukset sovellus ja siirry Valokuvat vaihtoehto.
  2. Napauta vaihtopainike varten Oma valokuvavirta Valokuva-asetuksissa.
  3. Tämä ottaa käyttöön My Photo Stream -laitteen ja se alkaa lähettää valokuviasi.

Jos et halua tuhlata tilaa monilla kopioilla tai huonoilla kuvilla, joita et halua tallentaa, voit yrittää poistaa virheelliset kuvat ennen My Photo Streamin ottamista käyttöön. Voit etsiä ja poistaa tarpeettomia samankaltaisia ​​tai epäselviä valokuvia puhelimen ominaisuuden tai kolmannen osapuolen sovelluksen avulla.

Ero valokuvavirran ja kamerarullan välillä

Löydät sekä My Photo Stream- että Camera Roll -albumit Valokuvat-sovelluksesta. Joskus löydät kuitenkin saman kuvan molemmista albumeista. Kamerarullaa käytetään vain laitteen varastointiin. Jokainen ottamasi kuva tallennetaan puhelimen muistiin, joka on Cameral Roll -albumi. My Photo Stream on pilvipohjainen tallennuspalvelu, joka ladataan ja ladataan sitten jokaiselle synkronoidulle laitteelle. Sen sijaan, että käytät kaapelia valokuvien siirtämiseen tai synkronointiin, voit käyttää My Photo Stream -ohjelmaa valokuvien jakamiseen laitteiden välillä. Kameran rulla on tarkoitettu vain laitteelleen eikä muille.

Yksinkertaisesti sanottuna Camera Roll tallentaa kaikki iPhonellasi ottamasi kuvat. Oma valokuvavirta synkronoi vain viimeisimmät valokuvat jaettavaksi muiden liitettyjen laitteiden kanssa. Sinun on poistettava kuvat Camera Rollista itse, kun taas My Photo Stream poistaa kuvat automaattisesti 30 päivän rajan jälkeen.

Ero My Photo Streamin ja iCloud-valokuvien välillä

Kun ajattelet My Photo Streamia ja iCloud-valokuvia, molemmat näyttävät hyvin samanlaisilta toisilleen. Molempien välillä on kuitenkin joitain eroja. iCloud-valokuvat tallentaa kaikki valokuvat iCloud-tallennustilaan varmuuskopiona. Aina kun laitteesta otetaan uusi valokuva, se latautuu automaattisesti iCloud-tallennustilaan varmuuskopiointia varten. iCloud-tallennustilaa voi käyttää kaikilla muilla vastaavilla tileillä yhdistetyillä laitteilla. Voit myös varmuuskopioida videoita ja live-kuvia, toisin kuin My Photo Stream, joka ei salli videoita ja live-kuvia. Se on parempi kuin My Photo Stream, mutta sillä on suuri ongelma, ja se on tallennustila.

Jos poistat valokuvan My Photo Stream -albumista, se poistetaan vain My Photo Streamista eikä laitteesta. Jos kuitenkin poistat valokuvan iCloud-valokuvakirjastosta, se poistetaan sekä iCloud-tallennustilasta että laitteesta.

My Photo Stream -palvelun kanssa ladattuja valokuvia ei lasketa iCloud-tallennustilaan. Ilmainen iCloud-suunnitelma tarjoaa 5 Gt tallennustilaa, joka voi säästää noin 1600 kuvaa. Jos tallennustila on täynnä, sinun on päivitettävä iCloud-tallennustilapaketti. iCloud tarjoaa 50 Gt tallennustilaa hintaan 0,99 $ / kk. Voit joko käyttää ilmaista My Photo Stream -ominaisuutta maksamatta mitään maksua tai valita iCloud-päivityssuunnitelman saadaksesi enemmän tilaa.